Webcam Zone Trigger Pro Gratis download nieuwste versie voor Windows. Het is een volledige offline installatie van het zelfstandige installatieprogramma van Webcam Zone Trigger Pro.

Webcam Zone Trigger Pro Overzicht

Webcam Zone Trigger Pro is een indrukwekkende en eenvoudig te gebruiken applicatie die is ontworpen om te functioneren als een bewegingsdetectiesysteem voor de beveiliging, bewakingsdoeleinden en huisautomatisering. Met deze applicatie kunt u de apparaten scannen en detecteren die op het lokale netwerk zijn aangesloten, zoals IP-camera's die voor bewakingsdoeleinden kunnen worden gebruikt. Je kunt SparkoCam 2019 ook downloaden.

Webcam Zone Trigger Pro Gratis Download-GetintoPC.com

Zodra u in Webcam Zone Trigger Pro het apparaat van uw keuze kunt aansluiten, kunt u de bewegingsdetectie-hotspot toevoegen. Dit is een specifieke locatie in het bereik van de camera waar een indringer zou passeren, deze zou deze snel in werking stellen. De plek kan elke grootte hebben, maar het wordt aanbevolen om een ​​kleinere te gebruiken in een gebied waar het contrast hoger is wanneer iemand passeert. Het kan instellen om een ​​momentopname te maken wanneer de Hotspot wordt geactiveerd of wacht daarna een aantal seconden. U kunt opnemen met de camera en de video vervolgens opslaan in het AVI- of MPEG-bestandsformaat. Het heeft de planningsfunctie waarmee u de camera kunt instellen om op specifieke momenten overdag of 's nachts te beginnen met opnemen. Al met al is Webcam Zone Trigger Pro een indrukwekkende en eenvoudig te gebruiken applicatie die is ontworpen om te functioneren als een bewegingsdetectiesysteem voor de beveiliging, bewakingsdoeleinden en huisautomatisering. Je kunt ook WebcamMax downloaden.

Webcam Zone Trigger Pro Directe link Download-GetintoPC.com

Kenmerken van Webcam Zone Trigger Pro

Hieronder staan ​​enkele opvallende functies die u zult ervaren na het gratis downloaden van Webcam Zone Trigger Pro.

 • Een indrukwekkende en eenvoudig te gebruiken applicatie die is ontworpen om te functioneren als een bewegingsdetectiesysteem voor de beveiliging, bewakingsdoeleinden en huisautomatisering.
 • Hiermee kunt u scannen en de apparaten detecteren die op het lokale netwerk zijn aangesloten, zoals IP-camera's die voor bewakingsdoeleinden kunnen worden gebruikt.
 • Kan instellen om een ​​momentopname te maken wanneer de Hotspot wordt geactiveerd of wacht daarna een aantal seconden.
 • Kan met de camera opnemen en de video vervolgens opslaan in het AVI- of MPEG-bestandsformaat.
 • Heb je de planningsfunctie waarmee je de camera kunt instellen om op specifieke momenten overdag of 's nachts te beginnen met opnemen.

Webcam Zone Trigger Pro Offline Installer Download-GetintoPC.com

Webcam Zone Trigger Pro Technische instellingen

 • Volledige naam software: Webcam Zone Trigger Pro
 • Setup bestandsnaam: Omega.Unfold.Webcam.Zone.Trigger.Pro.v2.370.zip
 • Volledige installatiegrootte: 11 MB
 • Type installatie: offline installatieprogramma / volledige zelfstandige installatie
 • Compatibiliteitsarchitectuur: 32 bit (x86) / 64 bit (x64)
 • Nieuwste versie vrijgegeven op: 11 september 2019

Webcam Zone Trigger Pro Laatste versie Download-GetintoPC.com

Systeemvereisten voor Webcam Zone Trigger Pro

Controleer voordat u Webcam Zone Trigger Pro gratis downloadt of uw pc voldoet aan de minimale systeemvereisten.

 • Besturingssysteem: Windows XP / Vista / 7/8 / 8.1 / 10
 • Geheugen (RAM): 1 GB RAM vereist.
 • Harde schijfruimte: 20 MB vrije ruimte vereist.
 • Processor: Intel Pentium 4 of hoger.

Webcam Zone Trigger Pro Gratis downloaden

Klik op onderstaande knop om de gratis download van Webcam Zone Trigger te starten. Dit is een compleet offline installatieprogramma en een zelfstandige installatie voor Webcam Zone Trigger Pro. Dit zou compatibel zijn met zowel 32 bit als 64 bit vensters.

Dit bericht is voor het laatst bijgewerkt op: 11 september 2019